Connect with us
Publicitate

Social

Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în satul Viscri din județul Brașov

Publicat

pe

La 34 de ani Dana Rogoz le-a prezentat fanilor casa pe care ea și soțul ei, Radu Dragomir, și-au făcut-o cadou la împlinirea a 8 a ani de căsnicie. Casa săsească se află în satul Viscri, satul din județul Brașov făcut celebru de prințul Charles.

Actrița și-a luat copiii și a plecat într-o scurta vacanță în afara Bucureștiului, la țară, în satul Viscri. Satul a devenit celebru după ce prințul Charles a început să restaureze casele săsești din zonă, acest lucru având o semnificație aparte pentru Dana, o semnificație care a determinat-o să-și cumpere o casă aici la împlinirea a 8 ani de căsnicie.

Dana Rogoz a publicat câteva imagini cu locuința, care deși este  într-o stare avansată de degradare, dorința sa de consolidare și de restaurare nu a dispărut.

„Căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

Publicitate

În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a scris Dana pe contul personal de Instagram.

Reacțiile fanilor au fost împărțite, dacă mulţi au lăudat-o pentru iniţiativa sa de a o restaura, au fost câţiva care i- au sugerat și dărâmarea și construcția unei noi locuințe.

„Vai, dar aveți o groază de muncă acolo și investiții, eu aș demola și construi una nouă”, i-a scris un fan Danei pe Instagram. Răspunsul actriței din filmul „MO” a venit prompt și n-a lăsat loc de interpretări. „Doamne ferește! Noroc că nu gândesc mulți așa, altfel ar fi dispărut de mult aceste sate”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”47″ gal_title=”Dana Rogoz Viscri”]

Sursa foto: Instagram Dana Rogoz

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. claudiu

    10 august, 2020 at 1:54 pm

    Si totusi, cum arata casa?

  2. Baeby

    11 august, 2020 at 6:31 am

    Cladirea asta se numeste „casuta”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes