Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cum a reuşit braşoveanul acuzat că a distrus 56 de maşini să facă o asemenea ispravă. A petrecut în club şi s-a rănit în timpul „atacurilor”

Publicat

pe

Un bărbat din Braşov, băut bine, a reuşit să distrugă într-o singură noapte nu mai puţin de 56 de maşini. Individul a rupt o mulţime de oglinzi şi a zgâriat maşinile parcate pe mai multe străzi din oraş. Unul dintre păgubiţi a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile. Poliţiştii şi jandarmii l-au găsit imediat pe individ.

Brașoveanul a petrecut până la ora 4 dimineaţa în club, iar în drum spre casă, beat fiind, a început să lovească toate autoturismele întâlnite în cale. A lovit nemilos cu pumnii şi picioarele oglinzile, stopurile şi chiar portierele maşinilor. Bărbatul de 44 de ani a avariat maşini pe nu mai puţin de 6 străzi din municipiul Braşov. Martorii spun că omul era băut şi că s-a rănit în timpul atacurilor, transmite observatornews.ro.

Vecinii, treziţi la 5 dimineaţa de zgomotele de pe stradă, au anunţat imediat poliţia. Bărbatul a fost găsit de un echipaj al jandarmeriei care l-a predat poliţiei.

„În temeiul sesizării au fost direcționate echipaje de poliție și jandarmi, persoana în cauză fiind depistată la scurt timp de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și condusă la sediul unității de Poliție, unde a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani, din municipiul Brașov”, a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru distrugere.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes