Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Cum a aflat fiica braşoveanului Marius Lăcătuș că este adoptată: „Ți se rupea inima”

Publicat

pe

Publicitate

Marius Lăcătuș (59 de ani), unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria Stelei, a vorbit despre fiica sa Alexandra Dominique (28 de ani).

În anul 2000, Marius Lăcătuș și soția sa Mariana au hotărât să înfieze un copil. Fostul mare fotbalist a povestit cum a ajuns Alexandra Dominique în familia lor și modul în care aceasta a aflat că este adoptată.

Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze.

Pentru noi Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună (n.r.- că e înfiată). Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea.

Publicitate

Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința, a spus Lăcătuș, la podcast-ul lui Adrian Enache.

Fiica lui Marius Lăcătuș a crescut în Spania, unde și-a terminat și studiile, la Facultatea de Arte Dramatice din Madrid. Alexandra e actriță și a avut un rol într-un cunoscut serial românesc.

Dominique Lăcătuș: „Mă simt mândră că tata a făcut parte din acea echipă a Stelei”

Nu-mi aduc aminte exact când am văzut pentru prima dată meciul (n.r.- finala CCE de la Seviila). Mi-aduc aminte când se sărbătoarea la televizor, am văzut o parte, nu pe tot. Atunci era un meci oarecare pentru mine, eram copil.

Am realizat de-a lungul timpului importanța lui, nu a mai reușit nicio echipă din țară această performanță. Ca pentru orice lucru pe care l-a făcut tatăl meu, mă simt mândră și fericită că a făcut parte din acea echipă și că a ajuns să facă istorie, a dezvăluit Dominique Lăcătuș, fata „Fiarei”, în urmă cu trei ani.

Marius Lăcătuș a câștigat 10 titluri de campion al României cu Steaua, 7 Cupe ale României, dar și Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei, un an mai târziu. A mai evoluat de-a lungul carierei la Brașov, Fiorentina, Oviedo și Progresul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes