Connect with us
Publicitate

Administrație

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Primăria Sinaia face o excursie la București pentru 500 de elevi. Vor viziona două spectacole, se vor plimba prin Herăstrău și vor vizita Muzeul Simțurilor

Publicat

pe

Primăria Sinaia a pregătit în acest an, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, pentru elevii din localitate,  „Excursia Anului”, un eveniment aflat la prima ediţie.

„Excursia Anului este o iniţiativă care ne dorim să devină tradiţie. Vrem să oferim copiilor din Sinaia momente deosebite, amuzante, dar şi educative, considerând că astfel putem contribui, alături de părinţi şi profesori, la formarea lor. Vrem să construim pentru ei experienţe de viaţă, pentru că investiţia pe care o facem în dezvoltarea şi educarea copiilor din Sinaia este cea mai importantă pentru viitor.” , spune Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

În acest an, „Excursia Anului” va avea loc pe 7 aprilie 2023, în prima zi a vacanţei de primăvară. Peste 500 de copii, de la clasa pregătitoare şi până la clasa a VIII-a inclusiv, alături de însoţitori, vor merge în Bucureşti, unde vor viziona spectacolele „Cenuşăreasa” şi „Salonul de balet” la Opera Comică, se vor plimba în Parcul Herăstrău şi vor trăi experienţe inedite în Muzeul Simţurilor.

Primăria Sinaia va lua măsuri speciale pentru a asigura spaţiul rutier necesar celor 11 autocare, care vor circula în coloană până în Bucureşti. În dimineaţa excursiei, circulaţia rutieră va fi oprită în centrul oraşului, timp de o oră, pentru a permite îmbarcarea copiilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes