Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Cu o simplă postare pe Facebook, Marian Godină a reuşit să umple sala Teatrului Arlechino din Braşov. Poliţiştul anunţase că la spectacol erau vândute doar 4 bilete

Publicat

pe

Românii sunt înnebuniți după manele, iar prezența lor în trending spune totul despre succesul incontestabil al acestui gen muzical. La polul opus se află spectacolele de teatru, care au un public din ce în ce mai restrâns. Marian Godină a reușit cumva să deschidă pofta brașovenilor pentru cultură.

Marian Godină este convins că manelele își au locul și rostul lor în peisajul cultural românesc. Polițistul din Brașov crede că succesul unor artiști precum Tzancă Uraganu și Dani Mocanu se datorează exclusiv milioanelor de fani declarați ai genului muzical. Chiar și celor care „iubesc arta, muzica adevărată, pictura, vernisajele, sculptura” doar pe rețelele sociale, transmite protv.ro.

Publicitate

„Tzanca, Mocanu și alții au milioane de vizualizări și sute de mii de oameni ca public. Bravo lor! Și nu sunt deloc ironic. Scriu asta pentru că mi-a apărut azi o postare extrem de tristă a unei actrițe din Brașov”, scrie polițistul pe Facebook.

Postarea tristă era despre un spectacol de teatru, la Teatrul Arlechino din Brașov, programat joi (13 octombrie), și pentru care s-au vândut doar patru bilete.

„Da, ați citit bine. Patru oameni au cumpărat bilete. Primul meu gând a fost că sunt biletele prea scumpe, așa că am intrat să văd cât costă. 20 de lei e un bilet. Eu vă îndemn să mergeți cu încredere, recenziile piesei sunt foarte bune. O să-mi cumpăr și eu un bilet, chiar dacă nu sunt încă sigur că voi putea ajunge”, și-a îndemnat Godină admiratorii, postând și un link către platforma de vânzare bilete.

Publicitate

În mai puțin de două zile de la postarea sa, spectacolul a devenit sold out. Sute de oameni au anunțat că sala s-a umplut și nu mai găsesc bilete la spectacolul Amalia respiră adânc. Fanii au considerat că teatrul ar trebui să-l angajeze pe post de PR, fiindcă a reușit să promoveze spectacolul mai bine decât oricine.

Postarea lui Godină a avut peste 11.000 de aprecieri și peste 560 de distribuiri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes