Connect with us
Publicitate

Economic

Cu cât se vinde o plăcintă, o gogoaşă sau un pahar cu vin fiert la Târgul de Crăciun din Braşov

Publicat

pe

Fără doar și poate, Târgurile de Crăciun sunt atracția principală în perioada sărbătorilor de iarnă, în mai toate orașele din țară în care acestea sunt organizate. De curând, s-a deschis și Târgul de Crăciun din Braşov care i-a făcut pe oameni să ia cu asalt evenimentul pentru a se delecta cu preparatele tradiționale și în acest an. Însă, prețurile i-a cam făcut pe vizitatori să se gândească de două ori până să cumpere. Iată cât costă o plăcintă şi un vin fiert la Târgul de Crăciun din Braşov 2023!

La data de 30 noiembrie 2023, Târgul de Crăciun de la Brașov și-a deschis porțile pentru români. Ca în fiecare an, localnicii, dar și cei din alte orașe, se pot bucura de atmosfera feerică într-un cadru cu totul special, dar și de preparatele de sezon.

Publicitate

Și în acest an, Târgul de Crăciun din Braşov 2023 şi-a aprins luminiţele şi îi aşteaptă pe turişti să se bucure de magia Sărbătorilor de iarnă. Însă, de cealaltă parte, odată sosiți la mult așteptatul eveniment din an, preţurile le-a cam dat bătăi de cap vizitatorilor.

Față de alte orașe din țară, la Târgul de Crăciun de la Brașov, în acest an, au fost organizate spectacole de colinde, concerte și alte activități culturale.

Ei bine, dacă luăm în calcul prețurile produselor comercializate la Târgul de Crăciun din Brașov, putem observa că acestea sunt mai mici decât în alte orașe. În Brașov, un pahar de vin fiert costă 10 lei. Exact același preț are și un pahar de ceai.

Publicitate

Totodată, limonada se vinde la Târgul de Crăciun din Brașov cu un preț de 15 lei, în timp ce un pahar de suc de mere nu este mai scump decât un pahar de vin fiert sau ceai.

În schimb, vizitatorii trebuie să știe că, în acest an, la Târgul de Crăciun din Brașov, acadelele și turta dulce au un preț de aproximativ 15-20 lei per bucată, în timp ce gogoșile simple costă 5 lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes