Connect with us
Publicitate

Social

Cu 295.000 de lei au contribuit „plimbăreții” din județ, joi, la bugetul statului

Publicitate

Publicat

pe

La data de 30 aprilie, în intervalul orar 08.30-14.00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat o acțiune pe raza întregului județ atât pentru verificarea respectării de către participanții la trafic a normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice, cât și pentru verificarea respectării prevederilor legale în contextul stării de urgență adoptate prin Ordonanțele Militare în vigoare.

Publicitate

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 295.000 lei, dintre acestea 51 fiind aplicate pentru nerespectarea limitei legale de viteză.

De asemenea, cadrele de poliție au reținut 16 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au retras 6 certificate de înmatriculare. Totodată, în cadrul acțiunii au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv 1 infracțiune pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 1 infracțiune pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes