Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cruzime fără margini! Un cioban a bătut cu bâta patru câini, în Hărman

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov efectuează cercetări pentru săvărșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, în care persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 8 mai polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Hărman, din județul Brașov, o persoană ar fi rănit mai mulți câini.

Investigațiile pe care polițiștii din cadrul structurii specializate le-au efectuat împreună cu lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, au dus la identificarea autorului la scurt timp, acesta fiind un bărbat, de 59 de ani, din județul Vrancea, angajat cioban la o stână din apropierea localității Hărman.

Bărbatul ar fi lovit cu o bâtă pe cei 4 câini, fără stăpân, după ce i-ar fi întâlnit în zona în care se afla, lovituri ce le-au provocat animalelor multiple leziuni.

Publicitate

Față de probatoriul pe care polițiștii l-au constituit în urma aspectelor cercetate, aceștia au întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, iar față de persoana agresoare au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes