Connect with us
Publicitate

Sport

Corona a promovat în Liga 3: „Astăzi a luat naştere o echipă puternică la Braşov”

Publicat

pe

Publicitate

Echipa de fotbal Corona Braşov a promovat  miercuri, în Liga 3 la fotbal, după ce a câştigat  şi cel de-al doilea joc de la barajul de promovare,  5-0 cu CS Ocna Mureş. Golurile Coronei au fost marcate de Cristescu `19, Damian ` 27 şi `52, Voicu `70 şi Ivan `82 din penalti.

În primul joc de la baraj, Corona a câştigat cu 16-0 în faţa celor de la CS Gheorghieni. La finalul partidei care a adus promovarea, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că „astăzi a luat naştere o echipă de fotbal puternică la Braşov”. „Suntem bucuroşi că ne-am atins obiectivul.  A fost un an de munca, un an greu ţinând cont de contextul actual.

Cu toate acestea, suntem multumiţi că suntem promovaţi, şi vreau să mulţumesc  tuturor celor  care au pus umărul la această promovare, începând cu cei care ne asigură conditţile, continuând cu jucători, staff tehnic, staff administrativ, cred că toată lumea merită felicitată şi vă spun că astăzi a luat naştere o echipă puternică de fotbal la Braşov. Ceea ce s-a semănat astă vară, acum a prins rădăcini şi se va dezvolta foarte, foarte frumos”, a spus tehnicianul Coronei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stegarul din Brasov

    5 august, 2020 at 11:46 pm

    Sunteti rusinea fotbalului brasovean! In Brasov doar Steagu conteaza! SR Brasov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes