Connect with us
Publicitate

Sport

Cristina Laslo, suspendată pentru dopaj în cazul Corona Brașov: „M-am simțit singură și goală pe dinăuntru”

Publicat

pe

Handbalista de la Baia Mare a revenit la echipa națională după suspendarea primita în noiembrie 2019 în cazul de dopaj în care a fost implicata alaturi de colegele de atunci, de la Corona Brașov, relatează Ziare.com.

Emoțiile au copleșit-o pe Cristina Laslo când s-a alăturat din nou primei reprezentative a României. Centrul a stat departe de handbal peste opt luni, parte a pedepsei de 15 luni, diminuata ulterior de Agenția Națională Antidoping.

Publicitate

„Parca am așteptat o viață să se termine acest episod negru din viață mea. A fost cea mai grea perioada din cariera. M-am simțit singura și goala pe dinăuntru, nu mai aveam alaturi colege, antrenori, staff, suporteri, iar lumea din jur nu mai vorbea de handbal în preajma mea. Mă simt bine acum, simt că sunt din nou Cristina cea de dinainte, am uitat tot ce s-a întâmplat, nu s-a schimbat absolut nimic”, a spus Cristina Laslo.

Timpul petrecut departe de sport a însemnat, povestește Cristina, timp alaturi de familie. „Am mers în vacante înainte de pandemia de oronavirus, am petrecut momente alaturi de familie. Am stat acasă, la Cluj, și am făcut tot ceea ce nu pot face cât timp sunt angrenata într-un grup și ocupata cu handbalul. Eram într-o fuga continua și nu aveam deloc timp pentru cei dragi, iar în aceasta perioada m-am bucurat de ei. Am învățat să am răbdare, să văd lucrurile din afara terenului. Mă simt mai matura și mai relaxata, eram într-o presiune continua, într-o fuga după rezultate și o dorință permanenta de a demonstra lucruri”, mărturisește handbalista de 24 de ani.

După ce a renunțat la contractul cu formația din Brașov, retrogradata din cauza cazurilor de dopaj, centrul „tricolorelor” a venit la Baia Mare cu gânduri și ambiții mari: să se lupte cu CSM București și Vălcea pentru campionat.

Publicitate

„Mă simt bine la Baia Mare, m-au primit foarte bine, avem o echipa cu sportive de calitate și cu personalitate. Sunt foarte entuziasmata de colectivul de acolo, îmi place să lucrez cu ele. Îmi doresc să ne batem la titlu în acest sezon”, a precizat Cristina.

Interesant e și faptul că handbalista este o împătimită a desenelor pe corp. Dintre toate, cel de pe picior îi este cel mai aproape de suflet pentru că-l întruchipează pe fratele ei geamăn, mai mic cu 45 de minute.

„Povestea tatuajului de pe picior este legata de fratele meu pe care l-am convins să-și facă un singur tatuaj. Este replica unei poze cu noi de când eram mici, tăiată în doua. El apare pe piciorul meu drept, eu pe piciorul lui”, a dezvăluit Cristina Laslo.

Handbalul romanesc a fost puternic afectat în luna noiembrie 2019, atunci când întreg lotul Coronei Brașov a fost acuzat că a folosit în recuperare o terapie cu laser intravenos, lucru interzis de regulamente. În consecință, handbalistele au primit suspendări intre 15-20 de luni. Anul acesta, în vara, suspendările ANAD au fost „înghețate” și jucătoarele au primit acceptul de a reveni pe teren.

Sursa Ziare.com

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes