Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cristian Cioacă a ieşit din puşcărie. Familia Elodiei este revoltată că fostul poliţist a fost eliberat

Publicat

pe

Publicitate

Cristian Cioacă este din nou în libertate. Polițistul care ar fi ucis-o pe Elodia a beneficiat de o a doua ieșire din spatele gratiilor. El se află în libertate în baza unei permisiuni de 24 de ore. 

Cristian Cioacă a mai fost odată eliberat în urmă cu trei luni. Deși nu a fost găsit cadavrul Elodiei Ghinescu, iar Cioacă nu a recunoscut niciodată faptele, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Acum, el ar putea fi eliberat condiționat pentru bună purtare, transmite realitatea.net.

Chiar dacă nu a existat niciodată un cadavru și nu și-a recunoscut niciodată faptele pe care le-a făcut, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Acesta a ispășit deja 8 ani de închisoare din pedeapsă de 15 ani și 8 luni

„Dumnealui are un alt regim acolo în penitenciar față de alți condamnați, am auzit din presă. Nu se are în vedere fapta pe care dumnealui a săvârșit-o, nu a recunoscut săvârșirea faptelor deși toate probele au demonstrat că se face vinovat, comportamentul avut ulterior, toate acestea au condus la ideea că dumnealui nu ar fi trebuit să beneficieze de aceste permisii”, a declarat la Realitatea PLUS și avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes