Connect with us
Publicitate

Eveniment

Crimă sau sinucidere în Răcădău!? Poliţista a fost găsită cu o gaură în cap, iar soţul plângea lângă ea. Mama tinerei spune că fata nu avea motive să îşi pună capăt zilelor

Publicat

pe

Publicitate

Crimă sau sinucidere în Răcădău. Mama tinerei care a fost găsită împuşcată în cap nu crede că fata ar fi fost în stare să îşi pună capăt zilelor şi crede că a fost ucisă, asta chiar dacă lângă trupul fetei a fost găsit şi un bilet de adio. Mama spune că tânăra era o fire puternică şi bătăioasă, şi nu ar fi avut niciun motiv să facă acest gest.

Mama Sabinei, care chiar astăzi ar fi împlinit 29 de ani, spune ca a ajuns încă de aseară acasă la fată şi a găsit la faţa locului un cadru de film de groază. Spune că fata era pe scaun, în bucătărie, avea o gaură în cap şi că soţul ei, şi el poliţist, stătea ghemuit lângă trupul neîsufleţit, plângea şi le spunea poliţiştilor că nu vrea să dea declaraţii.

Femeia confinră şi ea că pe masă era un bilet de adio, însă nu crede că ar fi fost scris de tânără. Mama spune că a vrut să îl citească dar nu a fost lăsată de anchetatori. Un medic ar fi vrut să îi spună ce scrie pe foaie dar nu a reuşit să descifreze scrisul. Acest fapt îi dă de gândit mamei, care spune că faţa avea un scris caligrafic şi nu este sigură că ar fi scrisul ei pe bilet. Mai mult, femeia crede că a fost o crimă, şi speră ca poliţiştii să nu îl acopere pe soţul fetei.

Surse din anchetă spun că primul care a ajuns la locul fapte a fost tatăl fetei, care a alertat şi Poliţia. Pe biletul de adio tânăra ar fi scris că era nemulţumită de viaţa ei personală şi cea profesională. De aici vine şi suspiciunea de sinucidere.

Publicitate

Sabina se căsătorise pe data de 15 septembrie însă stătea cu soţul ei de aproximativ un an. Făcuse facultatea de jurnalism, însă nu i-a plăcut domeniul şi a urmat dreptul.

Potrivit unor surse Observator, pe 7 decembrie, femeia ar fi avut un exercițiu de trageri și a păstrat arma acasă, cu tot cu muniție, fără să-și înștiințeze șefii, fapt interzis de regulamente. Arma trebuie să rămână în rastel, la locul de muncă. Pistolul cu care s-ar fi împușcat era un Carpați 7.65 mm.

Mai spune mama fetei că tânăra era foarte mândră de faptul că era născută în data de 31 decembrie, pentru că mereu o sărbătoreşte toată planeta.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes