Connect with us
Publicitate

Social

Crima înfiorătoare la Brașov

Publicat

pe

Două fete au intrat în casa unei bătrâne din Brașov că să fure din locuință. Fetele o cunoșteau pe bătrână, dar nu erau rude. În timp ce scotoceau prin casă, bătrâna le-a văzut și una dintre ele a înjunghiat-o mortal pe bătrână. Acum se formulează propunerea de arestare și o sa fie duse la instanță în cursul zile de astăzi, 2 Decembrie 2020. Fetele nu sunt minore, cea bănuită de crimă are 18 ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 2 decembrie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o femeie, în vârstă de 18 ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „omor” şi „furt calificat”.
La aceeaşi dată, inculpata, aflată în stare de reţinere, va fi prezentată, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.


Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în seara zilei de 30.11.2020, inculpata ante-menționată, împreună cu o altă coinculpată, s-au deplasat la domiciliul victimei din mun. Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia unde au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament precum şi din apartamentul vecin.
În jurul orei 03.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie. Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.
Apoi, inculpata propusă spre arestare s-a dus în dormitorul casei unde era victima şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori cu un cuţit, aceasta decedând.
Cele două coinculpate au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes