Connect with us
Publicitate

Eveniment

Crimă în Covasna! Victima a fost ucisă cu trei lovituri de cuţit în zona gâtului. Criminalul, prins după mai bine de o săptămână

Publicat

pe

Un caz tulburător de omor a avut loc în Covasna, unde un bărbat este acum cercetat în legătură cu moartea unei persoane, după ce aceasta a fost atacată cu trei lovituri de cuțit în zona gâtului.

Publicitate

Potrivit informațiilor furnizate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, evenimentele au avut loc pe data de 16 august 2023 în locuința victimei din orașul Covasna. Conform anchetei, între cei doi existau tensiuni anterioare, iar în contextul unor relații conflictuale, bărbatul ar fi aplicat victimei trei lovituri puternice cu un cuțit în zona gâtului, cauzându-i leziuni fatale.

Imediat după comiterea faptei, bărbatul a părăsit orașul Covasna, însă eforturile de investigație au dus la localizarea sa în județul Constanța în data de 24 august 2023. El a fost adus în fața procurorului, care a decis să-l rețină pentru 24 de ore. La 25 august 2023, procurorul a solicitat instanței arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, solicitare ce a fost acceptată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Covasna.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Covasna – Serviciul de Investigații Criminale.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes