Connect with us
Publicitate

Eveniment

Crimă din gelozie la Teliu. Criminalul şi-a ucis victima cu opt lovituri de cuţit

Publicat

pe

O crimă oribilă a avut loc în urmă cu aproape o lună la Teliu, însă detaliile înfricoşătoare abia acum au ieşit la iveală. Un bărbat şi-a înjunghiat victima de 8 ori în timp ce aceasta dormea. Decizia de ai lua viaţa a fost una din gelozie, asta pentru că victima avea o relaţie cu fosta lui soţie. 

Publicitate

Conform Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu, criminalul a luat n taxi din Braşov până la Teliu, a intrat în casă înarmat cu un cuţit şi un pistol de airsoft, a surprins victima de 33 de ani dormind şi a înjunghiat-o de nu mai puţin de opt ori, decis fiind să se răzbune pe relaţia lor.

„Autorul, din gelozie, a luat decizia de a aplica victimei o corecție. În data de 13.07, în jurul orelor 3:00, fiind sub influența alcolului, autorul s-a deplasat cu un taxi din Brașov în Teliu.

A intrat în locuința victimei, înarmat cu un cuțit și un pistol de airsoft. A surprins victima dormind și a înjunghiat-o de aproximativ 8 ori, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața. După care a sunat la 112 și s-a predat la postul de poliție din localitate”, a declarat prim-procurorul Claudiu Sandu.

Publicitate

Bărbatul a fost arestat preventiv atunci pentru o perioadă de 30 de zile, iar apoi instanţa i-a prelungit mandatul de arestare preventivă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes