Connect with us
Publicitate

Administrație

Cresc amenzile pentru călătorii care sunt prinși fără bilet în mijloacele de transport RATBV. Sancțiunile pot ajunge până la 390 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Adunarea Generală a Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov a decis ca de la 1 aprilie amenzile pentru călătorii prinși fără bilet pe autobuzele și troleibuzele RATBV să fie mai mari. Practic, vor fi înființate două „bilete speciale”, așa cum le-au denumit reprezentanții asociației:

  • Biletul special încasat în mijlocul de transport pentru nevalidare titlu de călătorieva costa 60 de lei pentru cei care nu validează biletul sau cartela la urcarea în mijlocul de transport.
  • Biletul special încasat în mijlocul de transport pentru lipsa titlului de călătorieva fi 195 de lei, iar această sancțiune va fi aplicată călătorilor care nu au la ei niciun bilet sau abonament valabil pe liniile RATBV.

Aceste amenzi pot fi achitate pe loc, în mijlocul de transport. Dacă acest lucru nu e posibil, atunci călătorii prinși pe picior greșit vor plăti tariful dublu, respectiv 120 de lei și 390 de lei. Această decizie a fost luată pentru a determina călătorii să circule legal cu autobuzele și troleibuzele RATBV.

În plus, două abonamente noi vor fi puse la dispoziție, începând cu data de 1 aprilie. Un abonament lunar metropolitan și unul anual metropolitan valabile pe toate liniile din zona metropolitană.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes