Connect with us
Publicitate

Turism

Cozi uriașe la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia: „Nu mai sunt locuri în parcare”

Publicat

pe

Pasionații de sporturi de iarnă au profitat de ziua liberă și au dat năvală la Sinaia, în dreptul peroanelor aferente instalațiilor de transport pe cablu formându-se cozi uriașe.

Publicitate

Administratorii domeniului schiabil chiar au fost nevoiți să anunțe pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia că nu mai sunt locuri de parcare. Turiștii sunt sfătuiți să folosească fie transportul în comun, fie să apeleze la taxiuri pentru a urca la Cota 1000 sau la Cota 1400, transmite ziare.com.

„Ora 09:45 – Nu mai sunt locuri în parcare. Vă rugăm, încercați alte variante – autobuz sau taxi.”, este mesajul postat de sursa citată.

La Sinaia sunt amenajate și deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Varianta, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2 și Valea Dorului 1 cu legăturile aferente (Cabana Panoramic și Pârtia Floare de Colț inferioară – legatură telescaun Dorului – Soarelui), dar și Pârtia Nouă.

Publicitate

Pentru începători funcționează babyski-ul de la Cota 1000.

La altitudini mai mari de 1400 de metri temperatura indicată era de -8 grade, la ora 7 dimineața, dar se anunță o zi cu soare și fără vânt, astfel că existe șanse să se mai încălzească.

Un skipass pentru un adult, costă 210 lei în timpul săptămânii și 230 de lei în weekend, în timp ce pentru copii cu vârsta de până la 12 ani, cartela de o zi costă 135 de lei în timpul săptămânii și 150 de lei în weekend.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes