Connect with us
Publicitate

Economic

Cosmopolit Zenit se extinde în Răcădău cu un proiect de 227 de apartamente

Publicat

pe

Cosmopolit Zenit, un proiect așteptat și deja foarte apreciat în Brașov datorită diversității pe care o aduce în real estate-ul autohton, este reprezentarea unui viitor punct de atracție important în oraș. Situat la baza cartierului Răcădău, în proximitatea Parcului Trandafirilor – pe strada Carpaților nr.15-17 – Zenit va include o serie de upgrade-uri față de ceea ce reprezintă deja segmentul premium în cel mai amplu complex proiectat până acum de dezvoltatorul brașovean Cosmopolit. 

Publicitate

Începând cu 22 februarie 2021 s-a dat startul lucrărilor pe șantierul viitorului ansamblu rezidențial. Etapa pregătitoare, pentru care este emisă autorizația, este cea în care se fac demolările structurilor existente în incintă. Această etapă se va desfășura într-o perioadă de aproximativ 2 luni și va include și curățarea terenului pregătindu-l, astfel, pentru următoarele stadii ale construcției.

Cosmopolit își consolidează, și prin acest proiect, poziția de trendsetter în piața imobiliară alocând un buget fără precedent inovației, care se face simțită pretutindeni, de la impactul vizual al construcției, plină de personalitate și totodată perfect integrată în peisaj, până la nivelul finisajelor utilizate.

Cu o arhitectură de excepție, cele 2 blocuri ale complexului Cosmopolit Zenit vor fi structurate pe 11 etaje și vor cuprinde 227 de apartamente de o mare varietate structurală. De la garsoniere și locuințe de tip studio, la structuri de tip penthouse, toate apartamentele sunt optimizate pentru a oferi maximum de spațiu pentru locuit. Ambele blocuri vor avea la parter 7 spații comerciale și 11 spații de birouri, iar dotările vor include, și în acest proiect, sisteme de case inteligente.

Publicitate

În plus, vor fi amplasate mai multe terase ca niciodată, care vor completa spațiul verde al ansamblului. Astfel, simțul estetic și dorința legitimă pentru un aer cât mai curat sunt satisfăcute în mod egal.

Începerea lucrărilor pe șantier marchează startul concret al proiectului Cosmopolit Zenit și aduce cu un pas mai aproape viitorii locuitori de a-și începe noua viața acasă.

Fii printre primii proprietari ai unui spațiu în Cosmopolit Zenit.

Vezi disponibilitatea proiectului AICI:  https://cosmopolit.ro/disponibilitate-zenit/

???? 0724 999 992 / 0741 185 185

Publicitate

???? Office: Mihai Viteazul 6, Brașov.

(P)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes