Connect with us
Publicitate

Util

Coronavirusul a închis Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Brasov, sistează activitatea de relații cu publicul la ghișeele sale din municipiul Brașov, pentru o perioada de 14 zile, respectiv în perioada 20.10.2020 – 02.11.2020, ca urmare a apariţiei unor cazuri de infectare cu Covid-19, la o parte dintre angajaţii biroului teritorial din municipiul Braşov, precum și a intrării în izolare a altor angajați.

Pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului au fost dispuse măsuri de dezinfectare a sediului instituției și de desfășurare în regim de telemuncă a activității pentru un număr semnificativ din angajații OCPI Brasov.

În perioada următoare, persoanele fizice şi juridice autorizate, notarii publici, executorii judecătorești vor continua să depună cererile exclusiv on-line, însoţite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea, în format electronic sau pe suport informatic, eliberarea documentelor fiind făcută exclusiv în format electronic. Cetățenii pot solicita exclusiv on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice şi juridice autorizate.

Pentru restul serviciilor, cererile se pot depune utilizând serviciile specializate de poșta sau de curierat, cu achitarea tarifelor prin ordin de plată sau mandat poștal. Documentele solicitate vor fi furnizate în format electronic pe adresele de email indicate de deponenți la momentul depunerii cererii sau prin poștă.

Publicitate

În această perioadă serviciul de consultare documente nu va putea fi furnizat, solicitanții fiind rugați să utilizeze serviciul de furnizare de copii după înscrisuri. De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de BCPI Brasov prin e-mail sau accesând pagina de internet www.opcibv.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care funcționează nonstop 24/7 fără operator uman și cu operator uman de luni până joi în intervalul orar 08.00 –16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Brasov sunt următoarele:Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară BrașovTel: 0368.139.959 0268.470.732 0268.313.071Secretariat – Fax 0268.411.068Registratura – Fax: 0268.473.101 E-mail: [email protected],[email protected]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes