Connect with us
Publicitate

Sport

Corona Wolves din nou pe gheaţă, după ce aproape toată echipa a fost infectată cu coronavirus

Publicat

pe

Publicitate

Legat de activitatea seniorilor Emilian Cernica presedintele de la hochei a declarat următoarele:

„Am trecut cu bine peste perioada „covid pozitiv”, atât jucătorii cât și antrenorii și staff-ul tehnic, peste 90% din efectiv, fiind „pozitivi” în ultima perioadă de timp. Până la această dată doar câteva persoane din echipă și din jurul acesteia nu au avut virusul. Ieri cu sprijinul DSP cei care au fost pozitivi au făcut evaluarea la sfârșitul perioadei de carantină și tot de ieri întreaga echipă a fost pe gheață, primul antrenament fiind mai ușor în special pentru cei care au fost pozitivi (până luni când au ieșit din carantină).

Nu există alte probleme legate de lot singurele aspecte fiind omogenizarea echipei și revenirea la efort după această perioadă. Sper ca ultimele meciuri cu Galațiul de acasă, unde abordarea celor două jocuri din partea unor jucători a fost superficială, să fi fost uitate și să le considerăm un accident. Jucătorii, în special cei autohtoni, să înțeleagă că trebuie să se mobilizeze și revină la valoarea pentru care au fost aduși la Brașov.

Urmează cele 10 meciuri acasă din Erste Liga, care din păcate se vor desfășura tot fără spectatori, noi considerând acest fapt un mare handicap atât pentru echipă dar și pentru fanii noștrii.

Publicitate

Legat de perioada care urmează, din informațiile pe care le avem la toate meciurile de acasă din Erste Liga vor oficia arbitrii din Ungaria. Nu știu cum să cataloghez acest fapt, ca bine sau ca rău, dar după meciurile atât de acasă dar şi din deplasare cu Gheorgheniul din primăvară în Erste Liga, când arbitrajul a fost praf, din punctul meu de vedere și nu numai, va rămâne un mare semn de întrebare.

Îmi doresc totuși ca vârful de formă al echipei să fie atins în luna decembrie la Galați unde se va juca Cupa României în perioada 16-20 și unde sper să obținem un rezultat bun.”

Primele trei jocuri din seria celor care urmează sunt: pe 21 noiembrie: CSM Corona „Wolves” Brașov – FTC Telekom Budapesta, pe 23 noiembrie: CSM Corona „Wolves” Brașov – Dunaújvárosi Acélbikák și pe 24 noiembrie: CSM Corona „Wolves” Brașov – Titanok, toate meciurile urmand să se joace de la ora 18,30.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes