Connect with us
Publicitate

Sport

Corona „Wolves” continuă forma bună din Erste Liga

Publicat

pe

Ieri seară, CSM Corona „Wolves” Brașov a reușit a șasea victorie, din șapte meciuri disputate până acum, în Liga Erste, învingând la Brașov echipa maghiară Dunaújvárosi Acélbikák cu scorul de 8-3 (2-2, 4-1, 2-0).

Publicitate

După ce „lupii” s-au văzut conduși încă din minutul 2’38”, atacantul nostru Tomas Klempa a reușit să egaleze în minutul 11’27 (fiind asistat de către Carlo Finucci și Olivier Damme-Malka).

Oaspeții au preluat iar conducerea în minutul 13’18”, însă Radim Valchar (asistat de către Cody Carlson) a reușit să egaleze la 2-2, spre finalul primei reprize, în minutul 16’43.

În repriza a doua jucătorii noștri au intrat mai bine în joc, reușind desprinderea la 4-2, marcând rapid două goluri: în minutul 20’56 prin Peter Balazs-Szabolcs (asistat de către Daniel Trancă) și în minutul 25’40 prin Huba Bors (asistat de către Peter Balazs-Szabolcs și Pavlo Borysenko).

Publicitate

Chiar dacă oaspeții au reușit să marcheze și ei, în minutul 28’46, finalul reprizei le-a aparținut tot „lupilor”, care au reușit să mai înscrie de două ori desprinzându-se la 6-3.

Ambele goluri au fost marcate de către Tomas Klempa în minutul 29’00” (asistat de către Radim Valchar și Roberto Gliga) și în minutul 35’51” (asistat de către Carlo Finucci).

Repriza a treia le-a aparținut în totalitate „lupilor”, care au marcat două goluri și au stabilit scorul final la 8-3.

În minutul 53’44” a marcat Gajdo Balazs (asistat de către Huba Bors) iar în minutul 54’04” Radim Valchar (asistat de către Roberto Gliga).

După șapte meciuri în acest sezon al Ligii Erste, echipa noastră a reușit să adune un număr de 17 puncte (golaveraj 29-15).

Publicitate

Următorul meci este programat tot în Liga Erste, astăzi de la 18:30, împotriva echipei Titanok.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes