Connect with us
Publicitate

Sport

Corona lui Călin Moldovan a ajuns la a patra victorie consecutivă

Publicat

pe

Fotbaliştii echipei Corona Braşov au ajuns la a patra victorie consecutivă, după ce au câştigat pe teren propriu, cu 2-0 (1-0) meciul cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, graţie golurilor marcate de Cristescu, în minutul 39 din penalti, respectiv Nicolau, în minutul 69. Corona a mai avut mai multe ocazii de a marca prin Roşu, Cristescu, Alupoaie, Damian şi Manole.

Publicitate

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat la final că este o victorie importantă, mai ales în condiţiile în care adversarii au venit la Braşov cu mai mulţi jucători de la prima echipă în lot, decât au folosit în primele meciuri din acest sezon. „Ne bucurăm că am câştigat şi în această după amiază şi am ajuns la a patra victorie, iar asta desigur că ne mulţumeşte pe toţi. A fost un meci bun pentru noi, în faţa unui adversar care spre deosebire de celealte jocuri din acest start de campionat, de această dată a avut în lot mai mulţi jucători de la prima echipă, asta demonstrând clar că au venit la Braşov decişi să nu piardă.

Cu toate acestea, băieţii noştri s-au mobilizat foarte bine, şi-au creat foarte multe ocazii şi chiar puteau să mai marcheze de câteva ori. Este adevărat, la scorul de 1-0, adversarii au avut o ocazie bună de a marca, dar pe o greşeală făcută de noi. Una peste alta, suntem mulţumiţi, am reuşit în teren ceea ce ne-am propus şi pentru asta felicit echipa. Este o victorie clară, la finalul unui meci în care, aşa cum am mai spus, ne-am creat foarte multe ocazii iar asta spune totul despre cum a decurs partida.

De asemenea, este important pentru noi că am reuşit să facem un joc bun şi să terminăm această partidă fără să primim gol. Rămânem în continuare concentraţi şi vom pregăti foate bine meciul de săptămâna viitoare de la Râşnov”.

Publicitate

Meciul dintre Corona Braşov şi Cetate Râşnov se va juca sâmbăta viitoare, de la ora 15.00, la Râşnov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes