Connect with us
Publicitate

Sport

Corona începe astăzi barajul pentru promovarea în Liga 3

Publicat

pe

Echipa de fotbal Corona Braşov începe astăzi jocurile de la barajul de promovare în liga a treia. Echipa braşoveană a terminat pe primul loc în liga a patra braşoveană şi va juca în 1 şi 5 august, la Ungheni, meciurile care decid promovarea în cel de-al treile eşalon fotbalistic al ţării.

Publicitate

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan, a declarat că este convins că munca din campionat  se va concretiza cu promovarea în liga a treia. „Avem de jucat două meciuri decisive pentru a ne îndeplini obiectivul fixat la startul sezonului. Avem încredere în noi că putem promova, dar cu toate acestea trebuie să fim atenţi şi motivaţi, ca să evităm orice situaţie neplăcută.

Mă bucur că nu avem probleme medicale, nu sunt accidentări, astfel că ne pregătim normal şi în efectiv complet pentru cele două jocuri. Vom pleca spre baraj încrezători că la întoarcere sărbătorim promovarea”, a spus tehnicianul Coronei.

Corona Braşov joacă astăzi primul meci de la ora 17.30, cu CS Gheorghieni (Harghita), urmând ca în 5 august, pe acelaşi teren să joace în compania celor de la CS Ocna Mureș (Alba). Pe 9 august se vor întâlni CS Ocna Mureş şi CS Harghita.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes