Connect with us
Publicitate

Sport

Corona este pregătită pentru debutul în returul Ligii a 3-a

Publicat

pe

Fotbaliștii Coronei vor lua vineri, startul în a doua parte a campionatului, cu o partidă jucată pe teren propriu, în compania formației CS Blejoi.

Publicitate

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că echipa va da totul pentru un start cu dreptul în meciurile oficiale. „După o perioadă destul de lungă de pauză, ne bucurăm să începem campionatul. Suntem foarte motivați și deciși să începem cu dreptul această a doua parte a campionatului. Chiar dacă poate poziția noastră în clasament poate părea una confortabilă, suntem conștienți că nu este deloc așa. Avem mult de muncă pentru a ne menține acolo unde ne dorim să fim. Trebuie să fim concentrați și serioși ca să ne realizăm primul obiectiv, cel de participare la barajul de liga a doua. Abordăm sezonul cu aceeași jucători care au făcut treabă bună și în tur, și în care avem încredere că vor face totul pentru rezultate bune și în aceasta a doua parte a campionatului”, a spus tehnicianul Coronei.

Partida dintre Corona Brașov și CS Blejoi se va juca vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Tineretului din Brașov.

Înainte de reluarea campionatului, Corona ocupă primul loc în clasament, la trei puncte de locul 2 și la nouă puncte de poziția a treia. La barajul de promovare în liga a doua vor merge primele două clasate.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes