Connect with us
Publicitate

Sport

Corona – Colţea, primul meci al barajului pentru desemnarea campioanei Braşovului

Publicat

pe

AJF Braşov a anunţat programul meciurilor de baraj pentru desemnarea campioanei judeţului Braşov la fotbal. Astfel, sâmbătă, 18 iulie 2020, de la ora 17.30, primul meci al „triunghiularului” se va disputa între Corona Braşov şi Colţea Braşov, pe Stadionul Tineretului. Este important de ştiut faptul că toate partidele se vor desfăşura fără spectatori şi cu respectarea  măsurilor prevăzute de protocolul Ministerului Tineretului şi Sportului, inclusiv testarea jucătorilor împotriva noului coronavirus.

Cel de-al doilea joc al barajului va avea loc miercuri, 22 iulie 2020, tot de la ora 17.30 şi tot pe Stadionul Tineretului, urmând a se întâlni Precizia Săcele şi Corona Braşov, practic formaţiile de pe primele două poziţii ale clasamentului în acest moment.

Ultimul meci se va disputa sâmbătă, 25 iulie 2020, de la ora 17.30, pe aceiaşi arenă şi va opune pe Colţea lui Precizia Săcele.

Reamintim că echipa care va câştiga seria braşoveană a Ligii a 4-a va susţine un baraj de promovare în trei alături de campioanele judeţelor Alba şi Harghita.

Publicitate

foto: liga2.prosport.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes