Connect with us
Publicitate

Sport

Corona Braşov, reprezentanta judeţului la barajul pentru promovarea în Liga 3

Publicat

pe

Publicitate

Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină a AJF Braşov a decis ca Precizia Săcele să nu mai fie programată pentru meciurile cu Corona şi Colţea din cadrul mini-turneului care trebuia să stabilească echipa campioană a Braşovului, şi să piardă cele două jocuri la „masa verde”, deoarece săcelenii nu au prezentat până marţi seara tabelul cu testele Covid-19.

În urma acestei decizii, Corona Braşov a terminat prima în clasamentul ligii a 4-a braşovene şi va reprezenta judeţul la mini-turneul de baraj pentru promovarea în Liga 3. Acesta se va desfăşura pe teren neutru, care urmează a fi stabilit, în perioada 1-9 august 2020, iar Corona se va duela pentru accederea în eşalonul trei cu Soda Ocna Mureş (Alba) şi CS Gheorghieni (Harghita) după cum urmează:

  • 1.08.2020 – ora 17.30 – Corona Braşov – CS Gheorghieni
  • 5.08.2020 – ora 17.30 – Soda Ocna Mureş – Corona
  • 9.08.2020 – ora 17.30 – CS Gheorghieni – Soda Ocna Mureş.

În caz de egalitate, după timpul regulamentar de joc se va trece direct la executarea de penalty-uri.  Pentru stabilirea clasamentului se va ţine cont de rezultatul înscris pe tabelă la finalul celor 90 de minute şi doar în caz de egalitate în clasament la finalul mini-turneului de calificare se va lua în considerare câştigătoarea de la loviturile de departajare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes