Connect with us
Publicitate

Sport

Corona Brașov contrazice Federaţia Română de Handbal: „Clubul i-a achitat integral lui Marius Novanc drepturile financiare”

Publicat

pe

În legătură cu Decizia Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal și informațiile apărute în mass-media și în spațiul public, CSM Corona Brașov face următoarele precizări:

Publicitate

Având în vedere Decizia Comisiei Centrale de Disciplină din data de 16.03.2021, prin care s-a dispus sancționarea clubului C.S.M. Corona Brașov cu ridicarea dreptului de transfer, legitimare și drept de joc pentru o perioadă de 1 (un) an de zile, începând cu data de 14.03.2021, conform art. 26.11 din Statutul Antrenorului, precum si scăderea la fiecare 10 zile, a câte 1 punct din cele obținute de echipa participantă în cel mai înalt nivel competițional, până la executare integrală a hotărârii nr. 493 din 18.09.2020 pronunțată de către Comisia de Soluționare a Memoriilor, facem următoarele precizări:

1. Clubul CSM Corona Brașov i-a achitat, integral, încă din data de 12.03.2021, domnului Novanc Marius Ioan drepturile financiare stabilite prin Hotărârea nr. 493 din 18.09.2020 pronunțată de către Comisia de Soluționare a Memoriilor din cadrul Federației Romane de Handbal.

2. Clubul CSM Corona Brașov nu a fost citat de către Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Handbal în procedura ce a dus la adoptarea hotărârii din data de 16.03.2021, motiv pentru care nu a putut să formuleze apărări și să depună dovezi cu privire la achitarea obligațiilor financiare stabilite prin Hotărârea nr. 493 din 18.09.2020 pronunțată de către Comisia de Soluționare a Memoriilor .

Publicitate

3. Comisia Centrală de Disciplină avea obligația de a cita în această procedură clubul CSM Corona Brașov, potrivit prevederilor art. 10 din Regulamentul Disciplinar al Federației Române de Handbal, art . 13 și art. 14 cod procedură civilă și art. 6 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

4. Sancțiunile dispuse prin Decizia Comisiei Centrale de Disciplină produc efecte până la data achitării integrale a obligațiilor financiare stabilite în sarcina Clubului, potrivit art 26.11 din Regulamentul privind Statutul Antrenorului: «La data executării integrale se va revoca sancțiunea ridicării dreptului de transferuri».

Așa cum am arătat mai sus, în data de 12.03.2021 au fost achitate integral obligațiile izvorând din Hotărârea nr. 493 din 18.09.2020 pronunțată de către Comisia de Soluționare a Memoriilor, motiv pentru care ne vom adresa Federației Române de Handbal pentru înlăturarea acestor sancțiuni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes