Connect with us
Publicitate

Eveniment

Controverse după moartea copilului de trei ani din Braşov. Ministrul Sănătăţii: „Nu este vorba de un deces datorat gripei”

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că informaţiile preliminare pe care le-a primit cu privire la cauzele decesului copilului de trei ani internat la Braşov arată că nu gripa este cauza morţii micuţului.

„Din informaţiile preliminare pe care le avem noi nu este vorba de un deces datorat gripei, dar o să avem confirmarea probabil la începutul săptămânii viitoare”, a afirmat Alexandru Rafila sâmbătă seară, la B1 Tv.

Ministrul a precizat că în urma examenului medico-legal se va şti cu siguranţă care a fost cauza decesului copilului de nici trei ani survenit săptămâna aceasta la unitatea sanitară din Braşov.

Copilul a fost internat cu probleme pulmonare grave, iar după trei zile de spitalizare, dintre care două la terapie intensivă, a decedat.

Publicitate

Oficiali ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au declarat, sâmbătă, pentru News.ro că în urma decesului copilului la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Braşov a fost deschis un dosar în cadrul căruia sunt cercetate împrejurările în care a survenit moartea. Deocamdată, dosarul vizează fapta, nu persoane.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes