Connect with us
Publicitate

Util

Consultație gratuită la Eximia City Clinic în Brașov! (P)

Publicat

pe

Eximia City Clinic este cel mai mare centru de tratamente corporale și estetică facială din Brașov: cele mai noi tehnologii pentru slăbire localizate precum Eximia MED (singurul din Brașov), Eximia HR77, XSculpt, Zionic și Criolipoliză (Criocuum Termosalud) și tratamente faciale pentru lifting și oxigenare precum Eximia MED, Oxygenera PRO sau Messopen.

Indiferent de tipul de corp sau de obiectivele tale de slăbire și tonifiere, specialiștii Eximia City Clinic sunt pregătiți să-ți oferă soluții personalizate pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de sănătate și frumusețe, de la scăderea în greutate la reducerea celulitei și tonifierea mușchilor, gama noastră diversificată de aparate medicale tehnologice generează rezultate garantate.

Descoperă o scurtă prezentare a aparatelor, serviciilor și tehnologiilor disponibile la Eximia City Clinic:

Eximia MED reprezintă un concept exclusiv pentru slăbire intensivă și remodelare corporală, conceput pentru tratarea celulitei și reconturarea corpului și a feței. Tehnologiile folosite de acest aparat includ: VLEP: Electroporare + LED + Vibrații, MPRF: Masaj Pneumatic (Vacuum) + Radiofrecvență, RFEP: Radiofrecvență + Electroporatie, EMPV: Masaj Pneumatic (Vacuum), RFEP: Radiofrecvență + Electroporare. 

Publicitate

Împreună, aceste tehnologii ale aparatului Eximia MED lucrează împreună pentru a atinge numeroase beneficii:

 • Îmbunătățește oxigenarea și drenează staza lichidă.
 • Stimulează microcirculația.
 • Elimină tensiunea musculară.
 • Ușor de combinat cu mezoterapie și chirurgie.
 • Aplicare confortabilă.
 • Îmbunătățește asimilarea produselor.
 • Reactivează funcționalitatea fibroblastelor.
 • Stimulează lipoliza.
 • Reactivează circulația.
 • Reabilitează țesuturile.
 • Recomandat după abdominoplastie și lifting cervical.

CioCuum Termosalud (Criolipoliză) este o tehnologie de remodelare corporală prin crioliporeducție, ceea ce reduce depozitele de grăsime într-un mod permanent și neinvaziv. Acesta reprezintă o alternativă sigură a intervențiilor chirurgicale pentru reducerea grăsimii abdominale într-un mod nedureros. Procesul de crioliporeducere se bazează pe răcirea unei zone de tratament. Zona este izolată prin intermediul aspirației și este menținută la o temperatură specifică (între 0 și -10°C), ceea ce face ca grăsimea să se solidifice și să se cristalizeze, fără a afecta alte țesuturi care conțin apă.

Beneficiile tratamentului cu Criocuum (Criolipoliză):

 • Ajută la reducerea celulitei;
 • Este foarte eficient în reducerea grăsimii corporale;
 • Poate fi aplicat pe orice zonă a corpului;
 • Ţesutul adipos este eliminat în mod natural, în decurs de 2 luni de la urmarea tratamentului;
 • Nedureros şi non-invaziv;
 • Sculptează şi subțiază o serie de zone problematice ale corpului;
 • Rezultate vizibile în doar 15 zile de la prima şedinţă;
 • Tratamente presetate cât şi servicii personalizate.

Eximia HR77 combină șapte tehnologii revoluționare pentru tratamente corporale și faciale profesionale într-un singur aparat. Acesta revoluționară tehnicile de slăbire non-invazive, oferind soluții pentru orice tip de imperfecțiune estetică a corpului. 

Ajută la scăderea rapidă a grăsimii și a țesutului adipos, printr-o tehnologie patentată care oferă același rezultat precum o liposucție chirurgicală, dar fără efecte secundare. Stimulează producția de elastină și colagen, proteine necesare menținerii tinereții și fermității ale pielii. Acesta se bazează pe electroporație și radiofrecvență bipolară, o formă de energie eficientă și sigură pentru toate tipurile și culorile de piele. Produce un efect de lifting corporal și detoxifierea organismului, și ajută la tratarea celulitei indiferent de stadiul acesteia. Reprezintă alternativă a mezoterapiei, care ajută la penetrarea substanțelor active profund în piele. 

Zionic oferă o combinație de tratament unică, care are ca rezultat redobândirea fermității țesuturilor, reducerea volumului, eliminarea celulitei și tonifierea musculară. Acesta este un tratament sigur și non-invaziv care îmbină două tehnologii într-un singur aparat: Masajul Activ Rotațional Profund (MRAP) și Radiofrecvența, care împreună ajung la țesutul conjunctiv. 

XSculpt este un echipament profesional de stimulare musculară electromagnetică, care crește nivelul masei musculare, arde grăsimea și oferă un efect de lifting corporal. Procesul de slăbire poate fi stimulat prin contracțiile voluntare, care determină celulele grase să producă și să elibereze energie. Epinefrina este un hormon care poate iniția lipoliza în celulele grase prin transmiterea semnalelor corespunzătoare. Contracțiile intense și supramaximale pot îmbunătăți eliberarea de epinefrină, declanșând astfel un efect cascada care duce la o lipoliză supramaximală în celulele grase. Aceasta poate duce la o cantitate excesivă de acizi grași liberi, care pot cauza disfuncții celulare și inducerea apoptozei, adică moartea celulelor. Celulele moarte sunt apoi eliminate în mod natural din organism.

Oxygenera PRO este o terapie care are beneficii importante pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Această terapie are capacitatea de a oxigena și regenera celulele pielii, ceea ce duce la un efect de lifting imediat. Pe lângă acestea, Oxygenera PRO poate trata cicatricile post acneice, petele de pigmentare și poate uniformiza textura pielii.

MessoPen este un sistem avansat de penetrare transdermică cu microace de mare viteză, perfect pentru tratamente faciale și corporale. Acesta are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină și poate fi utilizat pentru diverse probleme, precum tratarea celulitei, vergeturilor și alopeciilor. MessoPen este un sistem inovator și eficient, ce poate ameliora vergeturile, micșora porii dilatați și tonifia, ridica și întineri pielea, oferind un aspect mai tânăr și revitalizat.

Pevonia este o oază de lux pentru îngrijirea pielii. Într-o lume în care stresul și poluarea au un impact major asupra aspectului și sănătății pielii, Pevonia oferă soluția perfectă. Tratamentele faciale premium sunt personalizate pentru fiecare tip de piele, oferind o abordare unică pentru problemele specifice ale pielii. Terapiile pentru tratarea celulitei și detoxifierea corpului sunt un adevărat răsfăț pentru trup și minte, oferind rezultate vizibile și un plus de energie și vitalitate.

Descoperă o experiență de neuitat la Eximia City Clinic Brașov cu servicii personalizate pentru corpul și pielea ta. Personalul specializat este pregătit să te ajute să-ți transformi corpul și să-ți îmbunătățești starea de bine într-un mod sigur și eficient. 

Programează-te astăzi pentru o consultație gratuită și descoperă cum poți atinge obiectivele tale de slăbire localizată, remodelare corporală și estetică facială.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

 • Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3 (deasupra Remax și Raiffeisen Bank)
 • Telefon: 0721 394 642
 • Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes