Connect with us
Publicitate

Administrație

Consiliul Judeţean Braşov plăteşte despăgubiri de aproape 3 milioane de lei pentru exproprierile pentru drumul care la lega Braşovul de Ploieşti prin Valea Doftanei

Publicat

pe

Publicitate

Una dintre cele mai importante hotărâri adoptate în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov din 25 aprilie este aprobarea declanșării procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică a terenurilor proprietate privată situate pe amplasamentul obiectivului de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 102I, Valea Doftanei, județul Prahova – Brădet, județul Brașov”.

Din acest moment, administraţia judeţeană poate realiza exproprierea proprietăţilor imobiliare (terenuri cu și fără investiții, masă lemnoasă) amplasate pe teritoriul administrativ al municipiului Săcele şi afectate acest obiectiv investiţional.

Suprafaţa totală de teren afectată de coridorul de expropriere (inclusiv domeniul public) este de 223.808 mp, iar valoarea totală a terenurilor, construcțiilor (anexă și garduri) și a masei lemnoase pentru care CJ Braşov va plăti despăgubiri este de 2.990.028,90 lei.

Drumul judeţean 102I are o lungime totală de 25,63 km, fiind format din:

Publicitate
  • Tronsonul 1, aflat în județul Prahova, între km 37+620 și km 50+820,38 (limită Jud. Braşov) – în lungime de 13,20 km;
  • Tronsonul 2, aflat în județul Brașov, între km 50+820,38 (limită jud. Prahova) și km 63+256,08 – în lungime de 12,43 km.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes