Connect with us
Publicitate

Social

Consiliul Concurenţei este îngrijorat după ce Medlife a anunţat că vrea să cumpere clinica Onco Card din Braşov. Ar putea creşte preţurile pentru serviciile oferite pacienţilor

Publicat

pe

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de Policlinica de Diagnostic Rapid SA, parte a grupului Medlife, în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul preluării clinicilor Onco Card SRL și Onco Card Invest.

Publicitate

Atât grupul Medlife, cât și Onco Card activează pe piața serviciilor medicale de sănătate, Onco Card operând, la nivelul județului Brașov, o unitate spitalicească specializată în furnizarea de servicii medicale privind afecțiunile oncologice.

În urma analizei efectuate de autoritatea de concurență, au rezultat unele îngrijorări referitoare la efectele pe care această operațiune le-ar putea avea pe piața furnizării serviciilor medicale spitalicești privind afecțiunile oncologice la nivelul județului Brașov, între altele, din perspectiva posibilității de creștere a tarifelor percepute pacienților pentru accesul la servicii medicale sau a scăderii calității serviciilor medicale.

Astfel, angajamentele propuse de Policlinica de Diagnostic Rapid SA pentru a elimina îngrijorările autorității de concurență prevăd, în principal, menținerea unui anumit nivel al tarifelor practicate, precum și a unor indicatori de calitate, pentru o perioadă de 5 ani.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes