Connect with us
Publicitate

Administrație

Consilier local din Bod cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese. A votat punerea la dispoziţie a unui spaţiu către o asociaţie la care tot el era trezorier

Publicitate

Publicat

pe

Un consilier local din Comuna Bod a fost găsit de Agenția Națională de Integritate în conflict de interese administrativ. În mandatul 2016 – 2020 acesta a participat la o şedinţă a Consiliului Local din comună prin care un spaţiu s-a pus la dispoziţia unei asociaţii la care Gogu Jarcău este şi trezorier.

Publicitate

În comunicarea trimisă de Agenția Națională de Integritate se arată: „Gogu Jarcău, Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Bod, Județul Brașov, în calitate de consilier local (mandatul 2016 – 2020), a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 30 aprilie 2020, prin care s-a aprobat punerea unui spațiu la dispoziția unei asociații în cadrul căreia persoana evaluată deținea funcția de trezorier și calitatea de membru fondator.

Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70, art. 71 și art. 77 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 228, alin (1), lit. f) și alin. (2) din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019.”

Gogu Jarcău este consilier local în comuna Bod şi în acest mandat. El a fost ales pe listele PNL.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes