Connect with us
Publicitate

Social

Confuzie bizară la Brașov. Un pensionar de 84 de ani a fost somat să plătească 6.000 de lei pentru factura la curent, deși are contract cu alt furnizor

Publicat

pe

Un pensionar de 84 de ani din satul Vad, comuna Șercaia, a avut parte de șocul vieții lui când a primit pe telefon două înștiințări pentru plata unor facturi restante la energia electrică, anunța monitorfg.ro. Suma pe care bărbatul ar fi trebuit să o plătească este de 5926,38 lei, doar că bărbatul a realizat că el nu are contract cu firma care îl somase.

Publicitate

Primul mesaj l-a primit pe 29 septembrie, atunci când era anunțat că are de plătit 2934,55 de lei. A doilea sms a fost trimis pe 16 noiembrie, iar atunci presupusa datorie ajunsese la aproape 6.000 de lei.

,,În 16 noiembre am primit o înştiinţare pe telefon de la Enel să le plătesc o restanţă de 5.926,38 lei care ar însemna facturi Enel. Mă şi ameninţă să fac urgent plata. Mi-au dat în mesaj un cod client. M-am uitat pe factura mea şi codul client este cu totul altul. Atunci am sunat la telefonul indicat în mesaj şi femeia care mi-a răspuns mi-a spus că este o greşeală, că mesajul trebuia trimis unui client din Călăraşi. Numai că nu era primul mesaj. În 29 septembrie am mai primit un mesaj similar de la Enel. Atunci îmi scriau că suma restantă este de 2.934,55 lei, cu acelaşi cod de client. Mă aştept să mai primesc astfel de mesaje. Sunt un pensionar cu probleme de sănătate şi astfel de mesaje mă afectează foarte mult. Dacă nu verificam, eram bun de pată, nu? N-am înţeles rostul unor astfel de mesaje pe telefon. Ca să plătesc curentul eu primesc factură şi nu mesaje pe telefon. N-am rămas restanţier niciodată la utilităţi”, a declarat bătrânul pentru monitorfg.ro.

Pentru bărbatul din Vad șocul este cu atât mai mare cu cât, spune el, factura lunară la energia electrică nu depășește 60 de lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes