Connect with us
Publicitate

Cultural

Concerte, spectacole de teatru și ateliere pentru copii. Sunt câteva dintre activitățile pregătite la festivalul „Cultura de toamnă”. Evenimentul va avea loc, în acest weekend, la Cristian

Publicat

pe

Iubitorii de cultură sunt așteptați, în acest weekend, la a patra ediție a festivalului „Cultura de toamnă”, eveniment care va avea loc la Cristian, în perioada 13 – 15 octombrie. Activitățile pregătite de organizatori se vor desfășura la Căminul Cultural, dar și la Sala Mare din comună.

Publicitate

Programul festivalului include piese statement de teatru. Una dintre ele PASĂREA MĂIASTRĂ – MARIA TĂNASE este un tribut adus celebrei artiste – O interpretare magistrală a Adrianei Trandafir. Un spectacol atât de emoționant pornind de la decor, portretul Mariei Tănase, cântece, poveste și până la ultimul minut al spectacolului.

Alta piesă senzațională este spectacolul one man-show NIMENI NU ȘTIE CE E ÎN INIMA MEA cu Florin Coșuleț. Este cel mai longeviv spectacol de cafenea al Sibiului, se joacă cu casa închisă de peste 15 ani de zile.

O prezență de seama a evenimentului este trupa Popfolklorica, care aduce împreună un mix de artiști cu influențe și background-uri muzicale diferite. Artiștii interpretează 100% live, un stil construit în jurul muzicii pop, cu elemente din jazz, blues, vintage soul, folk. Repertoriul lor constă în piese originale, dar și coveruri reinterpretate cu instrumental românesc. Popfolklorica este conceptul sub umbrela căruia artistul OVI a reușit să aducă împreună artiști cu stiluri de muzică care variază de la jazz la motown sau soul, cu elemente etno și de folclor.

Publicitate

Acest festival este dedicat și copiilor, zilnic începând cu ora 17:00 vor fi activități dedicate lor. Vineri 13 octombrie de la ora 17:00, Simona Piron îi invită pe copii la atelierul muzical #Cerc.

Iată programul evenimentului:

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes