Connect with us
Publicitate

Cultural

Concert inedit la Banca de Cultură Apollonia. Turneul naţional de lieduri al sopranei Teodora Gheorghiu, acompaniată de pianista Diana Ionescu, poposeşte şi la Braşov

Publicat

pe

Soprana Teodora Gheorghiu, acompaniată de pianista Diana Ionescu, va susţine, în perioada 3 – 8 noiembrie, în patru oraşe, Turneul naţional de lieduri, în cadrul căruia vor fi interpretate piese de Franz Schuber.

Publicitate

Turneul va debuta la Sibiu, la Sala Thalia, pe 3 noiembrie, va continua pe 4 noiembrie la Oradea, la Sala Filarmonicii, iar pe 6 noiembrie pe scena Ateneului Român de la Bucureşti, urmând să se încheie pe 8 noiembrie, la Braşov, la Banca de Cultură Apollonia.

„Mă întorc de fiecare dată cu mult drag acasă, am mari emoţii, cu atât mai multe acum, când mă voi întâlni cu români din mai multe colţuri ale ţării. Nu este prima dată când susţin un turneu naţional, dar de fiecare dată reîntâlnirea cu publicul din România mă emoţionează şi mă bucură deopotrivă„, a afirmat Teodora Gheorghiu, citată în comunicat.

Artista, care a încântat juriile concursurilor „Enescu” şi „Reine Elisabeth” în anii 2000, a evoluat pe scene importante ale Europei.

Publicitate

„Sunt foarte încântată să fiu alături de Teodora Gheorghiu pe scenă. Dincolo de partituri, muzica lui Schubert poartă cu ea poveşti şi emoţii care ne conectează pe toţi. Sunt cu adevărat emoţionată şi onorată că putem împărtăşi această experienţă cu toţi cei care ni se vor alătura”, a transmis Diana Ionescu.

La concertul de la Braşov intrarea este liberă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes