Connect with us
Publicitate

Economic

Companiile din Brașov continuă angajările în pofida pandemiei. Peste 1.000 locuri de muncă sunt disponibile acum, în județul Brașov

Publicat

pe

Publicitate

În ciuda faptului că multe companii se confruntă cu dificultăți economice din cauza pandemiei COVID-19, angajările din judeţul Brașov continuă.

Sunt disponibile peste 1.000 de locuri de muncă, potrivit informa­ţiilor furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea For­ţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Locuri de muncă sunt disponibile în Braşov, Cărpiniş, Codlea, Cristian, Făgăraş, Feldioara, Ghimbav, Hărman, Hoghiz, Predeal, Prejmer, Racoş, Râşnov, Rupea, Sânpetru, Şercaia, Tărlungeni, Victoria și Zărneşti. Cei interesaţi pot aplica pentru posturi de vânzători, agent service clienți, contabil, muncitor necalificat în diverse domenii, inginer mecanic, fierar betonist, dulgher, şofer și multe altele.

Printre companiile care caută cei mai mulți angajați se regăsesc nume precum Varta (200 locuri de muncă disponibile în Brașov, detalii aici), Preh, Addeco, Fabrica de ciment Hoghiz, McDonalds, Lidl, RATBv și multe altele.

Publicitate

Lista completă a locurilor de muncă disponibile, precum și informații despre angajare le puteți găsi pe site-ul AJOFM aici.

Datele de contact AJOFM Brașov sunt următoarele:

Adresa: Brașov, str. Lunga nr. 1A

Telefon: 0268 416419 sau 0268 411960 sau 0268 419081

Email: [email protected]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes