Connect with us
Publicitate

Tech

Compania Facebook are un nume nou. „Meta” este acum noul brand al corporației create de Mark Zuckerberg

Publicat

pe

Publicitate

După ce ținut în suspans o lume întreagă, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a anunțat noul nume al companiei pe care a creat-o. „Meta” este noul brand care va reuni rețelele Facebook, Instagram și Whatsapp, dar numele platformelor nu vor fi modificate.

Noul logo al corporației este asemănător cu semnul matematic pentru infinit și are culoarea albastră. Reprezentanții companiei spun că schimbarea se va face începând cu data de 1 decembrie, atunci când noua denumire va intra în vigoare.

Anunțul a fost făcut la conferința anuală a Facebook, acolo unde Zuckerberg a prezentat și viziunea sa despre „metavers”, un univers online în care utilizatorii vor putea socializa, munci sau se vor putea juca. În acest fel, creatorii platformei spun că oamenii se vor simți mai aproape unul de celălat, chiar dacă fizic sunt la zeci, sute sau chiar mii de kilometri distanță. Utilizatorii își vor crea un avatar cu care vor putea naviga prin universul digital.

Modificarea vine și odată cu valul de critici cu care Facebook s-a confruntat în ultima perioadă. Mai multe documente secrete ale companiei în care sunt prezentate practici de afaceri controversate au fost dezvăluite chiar de angajații corporației. Mark Zuckerberg speră că schimbarea numelui și a identității vizuale va mai spăla imaginea negativă pe care platforma a căpătat-o în ultimele săptămâni.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes