Connect with us
Publicitate

Business

Compania ARO Palace caută CEO și un general manager pentru hotelul din centrul Brașovului

Publicat

pe

Publicitate

Compania Aro Palace Braşov, controlată de Transilvania Investments, care are circa 85% din acţiunile firmei din ospitalitate, îşi caută CEO, dar şi un general manager pentru hotelul cu acelaşi nume, anunță zf.ro.

Aro Palace are în plan implementarea unei strategii de transformare a companiei care să răspundă cerinţelor clienţilor din turism.

Compania numără circa 1.300 de locuri de cazare, la care se adaugă trei restaurante şi un centru de wellness. Noul CEO va coordona întreaga activitate a companiei, însă una dintre responsabilităţile sale va fi şi coordonarea proiectului privind renovarea hotelului Capitol şi includerea acestuia într-un lanţ internaţional.

Planurile de viitor mai includ şi intrarea într-un proces de modernizare a hotelului Aro Palace. În perioada următoare, hotelul are în plan redeschiderea barului de noapte şi a restaurantului rooftop, precum şi reamenajarea camerelor. Poziţia de director general al hotelului include printre responsabilităţi şi coordonarea acestor investiţii.​​

Publicitate

Candidații trebuie să aibă experiență de cel puțin 3 ani pe o poziție similară, spun reprezentanții companiei. Recrutarea este coordonată de o companie elvețiană specializată în domeniul ospitalității, care va asigura selecția transparentă a celor mai buni candidați. Anual, peste 70.000 de turiști se cazează într-una dintre camerele hotelului Aro Palace.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes