Connect with us
Publicitate

Social

Compania Apa Braşov racordează 92 de imobile din Şchei la reţeaua de canalizare

Publicat

pe

Compania Apa Braşov anunţă pe site-ul oficial că a demarat lucrarea de racordare a 92 de imobile din cartierul braşovean Şchei la reţeaua publică de canalizare. Cei de la Apa Braşov menţionează că era necesară această lucrare deoarece locatarii din imobilele respective „deversează  apele menajere direct în canalul Graft, acesta fiind cel mai apropiat colector. Mai precis, imobilele se află pe străzile Învăţătorilor, Pe Tocile, Podul Creţului, Căpitan Ilie Birţ, Egalităţii, Băilor şi Vasile Saftu”.

Publicitate

Aceste lucrări erau mai mult decât necesare pentru ca pârâul Graft să nu mai fie poluat cu aceste ape uzate, iar în acest sens Compania Apa Braşov a făcut un proiect rin care să creeze condiţiile pentru racordarea la sistemul public de canalizare a imobilelor identificate. „Lucrările au fost împărţite în 8 tronsoane, primele fiind începute deja pe strada Podul Creţului, şi vizează extinderea şi înlocuirea reţelelor de canalizare vechi cu unele noi, amplasate mai aproape de case, astfel încât colectarea să se facă mai uşor şi mai rapid”, se mai arată în comunicatul companiei.

Aceasta primă etapă vizează racordarea unui număr de 31 de imobile la reţeaua publică de canalizare. Costurile lucrărilor, pentru prima etapă, sunt estimate la 800.000 lei, suma fiind suportată în totalitate din fonduri proprii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes