Connect with us
Publicitate

Administrație

Coliban a dispus testarea tuturor angajaţilor municipalităţii cu ajutorul testelor antigen

Publicat

pe

Angajaţii Primăriei Braşov şi ai instituţiilor din subordinea Consiliului Local vor fi testaţi, începând de săptămâna viitoare, cu teste antigen, în eventualitatea în care vor prezenta primele simptome de infectare cu SARS-CoV-2.

Publicitate

Conform unei informări transmise, miercuri, de Primărie, primarul Allen Coliban consideră că aceste teste rapide, efectuate la angajaţi, încă de la primele simptome de infectare, pot fi o soluţie pentru oprirea răspândirii virusului.

„Având în vedere precizările Ministerului Sănătăţii şi recomandările DSP cu privire la utilizarea testelor rapide antigen, am propus CLSU ca, în această etapă, să recomandăm tuturor organizaţiilor publice sau private să testeze, de la primele simptome, toţi angajaţii care interacţionează cu publicul, fie prin testarea PCR, fie prin cea antigen. La nivelul Primăriei Braşov şi al instituţiilor din subordinea Consiliului Local, sper să începem aceste testări de săptămâna viitoare pentru angajaţi, chiar de la primele simptome. În felul acesta reducem la minimum interacţiunea persoanei pozitive cu colegii şi cetăţenii şi reuşim să reducem riscul de răspândire a acestui virus”, a declarat primarul Allen Coliban.

Conform sursei citate, testele vor fi achiziţionate de Primărie, iar recoltarea va fi realizată de asistenţii Direcţiei de Asistenţă Socială.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes