Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Colegiul Național „Andrei Șaguna”, primul loc pe ţară la Evaluarea Națională

Publicat

pe

Colegiul Național „Andrei Șaguna” se situează pe primul loc în țară, din 7000 de unități liceale, luând ca repere rezultatele de la Evaluarea Națională, înainte de contestații. „Cu o medie de 9,71 a celor 33 de absolvenți, Colegiul Național Andrei Șaguna a surclasat colegii naționale de prestigiu din țară, cum ar fi Colegiul Național de Informatică <<Tudor Vianu>> din București sau Colegiul Național <<Emil Racoviță>> din Cluj Napoca”, a spus Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Brașov.
Tot în acest clasament, cu o medie de 9,56, se află, pe locul 7 național, Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă din Brașov.
În altă ordine de idei, județul Brașov se află între primele 10 județe la nivel național cu procentul de 77,6% medii peste 5 la Evaluarea Națională obținute de candidați. De asemenea, cu cele 30 de medii de 10 suntem pe locul al patrulea după Cluj, Iași și Argeș.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Delia Suvagau

    25 iunie, 2020 at 8:07 pm

    Sint mindra si fericita. Am treminat cu multi ani in urma liceul am fost si la intilnirea də 20 də ani amintiri frumoase si memorabil. Dorinta mea este sa se termine aeroportul si sa pot vizita Brasovul si LiceulSaguna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes