Connect with us
Publicitate

Util

Cod Portocaliu de vijelii și grindină în zona de munte a Braşovului. Restul judeţului sub Cod Galben

Publicat

pe

Cod Portocaliu de vijelii și grindină, valabil de la ora 13 până la 23, pentru județele din jumătatea estică a țării. Vântul va sufla cu rafale de peste 70 Km/oră, iar cantitățile de apă vor depăși 25-40 l/mp.

Publicitate

Astfel, în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Prahova și zona de munte a județelor Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Sibiu, Brașov, Covasna și Harghita, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 70-80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină. Local vor fi averse torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși 25-40 l/mp.

De asemenea, până la ora 23:00 este în vigoare și un Cod Galben de instabilitate atmosferică, în Maramureș, Transilvania, Moldova, nordul Munteniei și al Dobrogei și local în zonele montane, cu frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii, local averse ce vor avea și caracter torențial și, izolat, grindină.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes