Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cod galben de instabilitate atmosferică, în Brașov. Ce alte județe sunt vizate de avertizările meteorologilor

Publicat

pe

Săptămâna începe cu vești proaste din partea meteorologilor. O nouă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică a fost emisă de specialiștii ANM, iar vizat este și județul Brașov. Atenționarea a intrat în vigoare la ora 10.00 și este valabilă până diseară, la ora 21.00.

Publicitate

În acest interval vom avea parte de instabilitate atmosferică local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova și în zona montană, ce se va manifesta prin perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și pe alocuri de peste 30…40 l/mp. Astfel de fenomene vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. Vântul va avea intensificări în extremitatea de sud-vest a țării.

După ce această atenționare va expira, o altă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică va intra în vigoare, dar numai pentru județele Tulcea și Constanța. De la ora 21.00 până la 3.00 dimineața va fi instabilitate atmosferică în Dobrogea ce se va manifesta prin perioade cu averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și pe alocuri de peste 30…40 l/mp.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes