Connect with us
Publicitate

Sport

„Cobra” ar putea fi preşedinte la noul FC Braşov

Publicat

pe

Proiectul de la Brașov se anunță a fi unul ambițios. Primarul municipiului, Allen Coliban, a rezolvat, în mare parte, situația băncii tehnice a echipei, unde urmează să fie instalat, dacă nu vor apărea schimbări de ultim moment, Ilie Stan, fostul tehnician de la FCSB sau Buzău. Acum, se caută un președinte pentru clubul brașovean.

Publicitate

Adrian Ilie poate reveni în fotbalul român, la FC Brașov SR

Potrivit publicației monitorulexpres.ro, pentru postul de președinte al clubului FC Brașov SR au fost contactați, inițial, Ioan Ovidiu Sabău, care era dorit pentru o funcție de manager, să se ocupe de întreaga parte tehnică, și Florin Prunea, cu care nu s-a ajuns, însă, la un acord.

Au urmat ulterior negocieri cu Bogdan Stelea, însă cu același rezultat, iar acum varianta dorită de brașoveni este Adrian Ilie, cu care urmează să se poate discuții pentru preluarea proiectului.

Publicitate

Adrian Ilie a mai activat în funcție de conducere în fotbalul românesc la FCSB, în perioada 2007 – 2008, când a fost managerul sportiv al clubului.

De ce a refuzat oferta Bogdan Stelea

Bogdan Stelea a fost dorit la Brașov pentru a fi manager, la fel cum a fost cazul și ofertei pentru Ioan Ovidiu Sabău, însă tratativele nu au avut finalitate din cauza incertitudinii de la acea vreme din jurul proiectului.

”Au fost discuții acum mai bine de o săptămână, am înțeles că se dorește o fuziune pentru preluarea locului în Liga 2, însă lucrurile nu erau clare. Am discutat pentru o variantă ca manager – antrenor. Știu că se discutase înainte și cu Sabău.

Erau însă multe neclarități și am zis că în ciorba oamenilor nu te poți băga. Eu spun că sunt destui brașoveni capabili să coordoneze acest proiect. De atunci nu am mai discutat și cred că asta a fost tot”, a declarat Bogdan Stelea, pentru sursa citată anterior.

Publicitate

Primarul din Brașov a încercat să-l convingă și pe Marius Lăcătuș să preia proiectul, dar a fost refuzat, ”Fiara” transmițând că nu dorește să activeze în conducerea unui club.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes