Connect with us
Publicitate

Economic

CNAIR a desemnat proiectantul pentru mai mule pasaje care vor fi construite pe DN 1, între București şi Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Firma de proiectare TQM Management a câștigat licitația pentru Studiul de Fezabilitate (proiectarea preliminară) a pasajelor rutiere supraterane de la Tâncăbești (Snagov-Ilfov), Băicoi și Florești pe DN 1 București-Brașov.

Același proiectant a fost desemnat câștigător al licitației și pentru pasajele supraterane de la Bragadiru (DN6), Urziceni DN 2 A și DN 28 Lețcani-Podul Iloaiei (jud. Iași) a transmis miercuri, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu. TQM a câștigat contractele și pentru podurile de la Balotești (Ilfov) și Cornu (Prahova).

Termenul contractual este de 180 de zile, iar pentru PAC (Proiectul pentru Autorizația de Construire) este de 60 de zile. Finanțarea este asigurată printr-un proiect cu finanțare BEI (50%), a transmis Scrioșteanu.

Avem câștigător pentru proiectarea a 6 pasaje pe drumurile naționale în județele Ilfov, Prahova și Iași (n.r și Ialomița)

Publicitate

În urma procedurii de evaluare a ofertelor depuse, a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru 6 pasaje rutiere pe drumurile naționale, fiind vorba despre TQM Management, pentru fiecare lot.

Cele 6 pasaje rutiere denivelate pe drumurile naționale sunt:

  • Pasaj pe DN 6 (km 9+200) intersecție cu Strada Cristalului Bragadiru (zona Strada Smârdan), localizat în orașul Bragadiru, județul Ilfov
  • Pasaj pe DN 1 (km 27+500) intersecție cu DJ 101B (km 11+200), localizat în zona satului Tâncăbeşti (comuna Snagov), județul Ilfov
  • Pasaj pe DN 2 (km 55+800) intersecție cu DN 2A (km 0+000), localizat în Municipiul Urziceni, județul Ialomița
  • Pasaj pe DN 1 (km 79+580) intersecție cu DJ 100F (km 0+000), localizat între localitățile Bărcăneşti și Bănești (spre Băicoi), județul Prahova
  • Pasaj pe DN 1 (km 80+700) intersecție cu DJ 720 (km 30+000), localizat între localitățile Bărcăneşti și Bănești (spre Floreşti), județul Prahova
  • Pasaj pe DN 28 (km 56+136) intersecție cu CF 613 Lețcani – Dorohoi (km 1+632), localizat între localitățile Podu Ilioaiei și Lețcani, județul Iași”

Tot pe DN 1 București-Brașov, CNAIR va construi pasaje supraterane cu bani din PNRR la Balotești și Breaza

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes