Connect with us
Publicitate

Administrație

CNAIR a demarat procedurile de achiziție publică pentru proiectarea primilor 60 de kilometri ai autostrăzii Sibiu – Făgăraș

Publicat

pe

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a demarat procedurile de achiziție publică pentru proiectarea și execuția autostrăzii Sibiu – Făgăraș. Este vorba despre 4 documentații care vor fi atribuite celor care vor câștiga aceste licitații. Aceste tronsoane sunt:

Publicitate
  • Tronsonul 1: Boița (Autostrada Sibiu-Pitești) si Avrig-Mârșa (DJ105G)
  • Tronsonul 2: Avrig-Mârșa (DJ105G) – Arpașu de Jos (DN1)
  • Tronsonul: 3 Arpașu de Jos (DN1) – Sâmbăta de Sus (DJ 105B)
  • Tronsonul 4: Sâmbăta de Sus (DJ 105B) – Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu drumul național DN1

Obiectul procedurilor de achiziție publică, îl reprezintă atribuirea celor 4 contracte de proiectare și execuție a lucrărilor pentru Autostrada Sibiu – Făgăraș, în lungime de aproximativ 68,05 kilometri, după cum urmează:

  • Tronsonul 1: în lungime de 14,25 kilometri
  • Tronsonul 2: în lungime de 19.92 kilometri
  • Tronsonul 3: în lungime de 17,61 kilometri
  • Tronsonul 4: în lungime de 16,26 kilometri, aferentă corpului de autostradă și 5,65 kilometri, aferentă drumului de legătură.

Perioada de proiectare si execuție a fiecărui contract va fi de 48 de luni din care, 12 luni perioadă de proiectare și 36 de luni perioadă de execuție a lucrărilor.

Sectorul de Autostrada Sibiu – Făgăraș are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului pe direcţia Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TENT – Comprehensive, și anume intercoridorul Moldova – Transilvania.

Publicitate

ANAP are la dispoziție maxim 10 zile, conform legii, pentru a finaliza verificarea documentațiilor de atribuire. După validarea documentațiilor de atribuire, CNAIR va putea publica anunțurile de participare aferente contractelor pentru proiectarea și execuția lucrărilor, în cadrul cărora se va stabili data de depunere a ofertelor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes