Connect with us
Publicitate

Social

Clipe de cumpănă pentru braşoveanul Victor Socaciu. A fost operat chiar înainte de a cânta în oraşul natal. Concertul a fost anulat

Publicat

pe

Marele solist folk Victor Socaciu a fost supus unei noi operații la rinichi. Artistul care a traversat mai multe cumpene în ultimii ani, se află în convalescență, starea sa fiind relativ bună.

Publicitate

Anul trecut, Socaciu (68 de ani), care suferă de diabet, insuficiență renală cronică și a fost supus unui transplant de rinichi, a trecut cu emoții prin Covid-19. Cel ce a pus bazele celui mai vechi festival dedicat folk-ului, ”Om Bun”, autorul nepieritoarelor melodii ”Oltule”, Roata” ori  ”Anii trec”, urma să cânte ieri la Brașov Folk Fest însă le-a promis admiratorilor muzicii sale că va fi iar pe scenă de luna viitoare.

”Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență”, a transmis Socaciu, cântărețul căruia rinichii unui copil aflat în moarte clinică i-au salvat viața, însă l-au adus și în fața procurorilor DIICOT. În 2019, el a fost acuzat că ar fi primit organele ”peste rând”, înaitea altor bolnavi aflți într-o stare mult mai gravă.

Victor Socaciu și-a reluat activitatea concertistică după mulți ani în care s-a aflat în lumea politicului. Activitate luată în derâdere, mai ales datorită unui refren de-al său lansat anterior funcțiilor sale politice (fost parlamentar): ”Opozanţi şi potentaţi, ăia hoţi, ăştia hoţi, mama lor la toţi!” (melodia ”Mama lor de hoţi”).Câțiva ani a ocupat funcția de Consul General al României la Montreal.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes