Connect with us
Publicitate

Social

Clipe de cumpănă pentru braşoveanul Victor Socaciu. A fost operat chiar înainte de a cânta în oraşul natal. Concertul a fost anulat

Publicat

pe

Marele solist folk Victor Socaciu a fost supus unei noi operații la rinichi. Artistul care a traversat mai multe cumpene în ultimii ani, se află în convalescență, starea sa fiind relativ bună.

Anul trecut, Socaciu (68 de ani), care suferă de diabet, insuficiență renală cronică și a fost supus unui transplant de rinichi, a trecut cu emoții prin Covid-19. Cel ce a pus bazele celui mai vechi festival dedicat folk-ului, ”Om Bun”, autorul nepieritoarelor melodii ”Oltule”, Roata” ori  ”Anii trec”, urma să cânte ieri la Brașov Folk Fest însă le-a promis admiratorilor muzicii sale că va fi iar pe scenă de luna viitoare.

”Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență”, a transmis Socaciu, cântărețul căruia rinichii unui copil aflat în moarte clinică i-au salvat viața, însă l-au adus și în fața procurorilor DIICOT. În 2019, el a fost acuzat că ar fi primit organele ”peste rând”, înaitea altor bolnavi aflți într-o stare mult mai gravă.

Victor Socaciu și-a reluat activitatea concertistică după mulți ani în care s-a aflat în lumea politicului. Activitate luată în derâdere, mai ales datorită unui refren de-al său lansat anterior funcțiilor sale politice (fost parlamentar): ”Opozanţi şi potentaţi, ăia hoţi, ăştia hoţi, mama lor la toţi!” (melodia ”Mama lor de hoţi”).Câțiva ani a ocupat funcția de Consul General al României la Montreal.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes