Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

Clinicile virtuale, viitorul medicinei moderne

Publicat

pe

interviurile brasov.net
Publicitate

Clinicile virtuale! Acesta a fost răspunsul găsit și aplicat cu rapiditate de rețelele medicale private în gestionarea situației impuse de restricțiile pandemice. Și tot acesta pare să fie și viitorul medicinei moderne în ceea ce privește cazurile mai puțin grave.

Cel puțin asta rezultă din cifrele obținute până acum de una dintre cele mai mari rețele medicale private din România, care arată că peste 500 de mii de pacienți au accesat clinica virtuală de la începutul pandemiei și până acum.

La urma urmei, mulți dintre ei nici măcar nu au avut de ales, după ce mare parte din bolnavii cronici, non-covid, s-au trezit peste noapte cu accesul limitat la servicii de care aveau nevoie. În sistemul medical de stat s-au amânat consultații, intervenții chirurgicale, s-a limitat accesul în spitale și policlinici, iar pe de altă parte oamenii s-au temut să mai meargă la doctor de teamă să nu se infecteze.

Despre ei și despre aceste diferențe dintre cele două sisteme medicale – de stat și privat – a vorbit Mădălina Csiki cu Sebastian Anghel, directorul unei clinici private din Brașov, în cea mai recentă ediție a emisiunii Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine. Urmărește și tu discuția și lasă-ne opinia ta în comentarii! Iar dacă ți se pare interesantă – distribui-o, să afle și cei din jurul tău informațiile!

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes