Connect with us
Publicitate

Administrație

Clienții Electrica pot încheia contracte în piața concurențială doar cu buletinul

Publicat

pe

Clienţii persoane fizice ai Electrica Furnizare pot încheia contracte în piaţa concurenţială doar cu buletinul, a transmis, vineri, instituţia. Modalitatea simplificată este valabilă atât pentru Centrele de Relaţii cu Clienţii, cât şi online.

Publicitate

Electrica Furnizare a transmis, vineri, că a simplificat procesul de contractare pentru clienţii persoane fizice care doresc să încheie un contract în piaţa concurenţială. Astfel, singurul document solicitat de companie este actul de identitate.

”Condiţia pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărţii de identitate şi a unei cereri semnate, este ca celelalte documente oficiale, depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare, să fie în continuare valabile”, spun reprezentanţii Electrica Furnizare.

Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienţii Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relaţii cu Clienţii, cât şi online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro.

Publicitate

Clienţii care intră pe site trebuie să bifeze, în cadrul procesului de contractare, una dintre opţiunile „Sunt client nou” sau „Sunt client existent”, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularităţile specifice celor două categorii de clienţi.

Şi în cazul unui client nou procesul a fost simplificat. Astfel, clientul nou trebuie să prezinte, pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau declaraţie pe proprie răspundere, situaţie aplicabilă în cazul existenţei deja a unui loc de consum la adresa respectivă.

Compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange, încă din anul 2014.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Imre

  19 ianuarie, 2021 at 1:15 pm

  Buna ziua, clientii Electrica Firunizare pot incheia contracte cu buletinul plus cu o cerere de incheiere contract care nu ne este indicat cum o completam, direct pe pagina dar atunci cum o semnam sau trebuie formularul salvat completat scos la imprimanta dupa care semnata scanata si retransmisa Electrica Furnizare impreuna cu buletinul. Nu este pus in pagina un model de cerere completat spre exemplificare.
  Nimeni nu aduce lamuriri in acest sens si furnizorul nu poate fi contactat nu raspunde nici le telefon nici la petitile trimise one-line. Toata aceasta poveste parca este creata in mod intentionat pentru a ne trece cu tarif universal.

 2. Nițu Marian

  22 ianuarie, 2021 at 8:37 pm

  Vreau un contract de energie electrica specific ca nu am act de proprietate eu plătesc factura pe numele părinților pt ca ei zice ca nu consuma mai mult de 50 lei pe luna de aceea va rog sa ma ajutați sa îmi faceți un contract pe numele meu va mulțumesc adresa e mail [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes