Connect with us
Publicitate

Social

Clasa specială de la Colegiul Național „Andrei Șaguna”: „10 elevi cu media 10”

Publicat

pe

Publicitate

Deși sunt 10 elevi cu media 10 în acest an, șefa de promoție care a încheiat gimnaziul cu 10 pe linie este Ilinca Lihaci.

Moment emoționant, astăzi, la Colegiul Național Andrei Șaguna. A sunat ultimul clopoțel pentru cei peste 30 de elevi ai singurei clase de a VIII-a a liceului de top, una în care aproape toți elevii sunt premianți și cu care se mândrește diriginta lor, prof. Andreea Bell, transmite Radio România Braşov FM.

„O clasă minunată, 32 de elevi în clasă. Nu a fost ușor, toți elevi foarte buni, motivați, foarte ambițioși și competitivi, ceea ce se reflectă și în premiile pe care le-au luat. 10 elevi cu media 10 și aproape toată clasa premiată cu premii, mențiuni. Cu toții își doresc să rămână în Șaguna și să intre la diverse profiluri. Eu sper să-i revăd pe toți”, a declarat prof. Andreea Bell.

Deși sunt 10 elevi cu media 10 în acest an, șefa de promoție care a încheiat gimnaziul cu 10 pe linie este Ilinca Lihaci: „Inițial, în clasa a 5-a eu nu știam că există premii și premiul întâi. Când am aflat că am luat, în clasa a 5-a, premiul întâi, m-am gândit că dacă am reușit atunci, o să reușesc și în ceilalți ani. A fost un scop pe care mi l-am pus și de care sunt foarte mândră de mine că am reușit să-l ating. În continuare aș vrea pe mate-info, sper la Șaguna. Aici sunt foarte multe tradiții, deși în clasa a 5-a poate nu am avut parte de toate din cauza pandemiei. Sunt o grămadă de activități: Șaguna Fest fiind un exemplu care va începe în curând, echipa școlii, colegii mei au fost la NASA”.

Publicitate

Și pentru Bogdan, care a terminat cu 9,53, gimnaziul șagunist a fost o experiență din care a avut mult de învățat: Am învățat că totuși nici să înveți foarte mult nu este bine, pentru că sunt unii oameni care sunt de părere că dacă înveți toată ziua mereu vei avea succes, dar trebuie să iei și pauze pentru a putea să te relaxezi, altfel nu vei putea să obții rezultate. Eu sper să ajung tot la Șaguna, deoarece este o școală care oferă foarte multe oportunități, atât pe plan național, cât și pe plan internațional”.

Elevii claselor a VIII-a vor încheia oficial cursurile în data de 14 iunie. Cursurile festive sunt programate însă în funcție de fiecare școală în parte. Elevii claselor a XII-a au încheiat cursurile în 7 iunie. Restul claselor vor avea ultimul clopoțel vineri, 21 iunie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes